Wie is FitbyCoen?

Michel Coenradie

Ik ben Michel Coenradie, Fysiotherapeut en eigenaar van (sport-) Fysiotherapie FitbyCoen Hengelo. Samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in Hengelo. 

Ik ben afgestudeerd fysiotherapeut en heb mij gespecialiseerd als medical fitness trainer, personal trainer, lifestyle coach, sportmasseur en medical taping. Ook voor Diabetes-, Obese- en Senior enFit heb ik opleidingen gevolgd. Daarnaast maak ik hardloop-analyses en geef ik loopscholing. ook ben ik Bike-fitter en trainingsbegeleider.

Als sportverzorger, masseur en hersteltrainer heb ik veel ervaring en kennis opgedaan bij diverse  sportverenigingen en sportploegen zoals; Skil-Shimano, Giant Alpecin, Alecto-cycling, KOSC, TVC ‘28 en Judoschool Haagsma. Ook begeleid ik wielrenners van onder andere mijn eigen vereniging “H.W.V. de Tubanters” met trainingsschema’s en krachttraining.

Eline Wagenmakers

Ik ben Eline Wagenmakers – Boogert. Ik ben een geboren en getogen Hengelose en woon vlakbij de praktijk. In 2015 ben ik afgestudeerd als Bachelor Fysiotherapeut aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Na mijn opleiding heb ik verschillende cursussen gedaan, onder andere Dry Needling en behandeling bij schouderproblematiek. Begin dit jaar heb mij gespecialiseerd als Hart- Vaat- en Long Fysiotherapie en ben ik inmiddels geregistreerd in het Chronisch Zorgnet. Uw klachten zijn daarmee bij mij in goede handen. Ik zie er naar uit om samen aan de slag te gaan!