Sportfysiotherapie

Als sporten je lust en leven is…

Sportfysiotherapie is gericht op blessurepreventie en revalidatie voor sporters. Tevens gericht op (top en recreatieve) sporters die hun prestaties willen verbeteren. Het maakt niet uit op welk niveau je sport, iedereen die wil revalideren of zijn of haar niveau naar een hoger level wilt brengen is welkom.
Hierbij gelden wetmatigheden van de trainingsleer, opstellen van schema’s en het hervatten van de sport tijdens het herstel of revalidatie. Daarnaast kun je terecht voor adviezen met betrekking tot braces, loop- zwem- en fietsadviezen of adviezen over kracht- en hersteltraining tijdens de seizoenen of wanneer je juist extra trainingsarbeid wilt verzetten.

Voor wie?

  • Sporters die moeten revalideren
  • Sporters die blessures hebben
  • Sporters die blessures willen voorkomen
  • Sporters die hun prestaties willen verbeteren
  • Sporters op alle niveaus: van top- en recreatieve sporter

Inloopspreekuur voor sporters.

Elke maandagavond van 18.00-19.00 uur kun je bij mij terecht voor een (voor deze blessure) éénmalig gratis consult met betrekking tot je huidige sportblessure of sportwens. In 10 minuten zal ik je kunnen adviseren of informeren over jouw probleem. Soms is een vervolgafspraak wenselijk, die maken we dan meteen. Om zeker te zijn dat ik tijd voor je heb, is even van tevoren bellen wenselijk.