Michel Coenradie

Ik ben Michel Coenradie, Fysiotherapeut en praktijkhouder van de twee Hengelose praktijken; (Sport-) Fysiotherapie FitbyCoen en Fysiotherapie FitbyCoen (voorheen FitenFysio Driene). Samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in Hengelo. 

Na mijn opleiding als Sportmasseur in 1999, heb ik als sportverzorger, sportmasseur en hersteltrainer veel ervaring en kennis opgedaan in diverse  sporten zoals Voetbal, Handbal en Basketbal. In die tijd ben ik verbonden geweest bij de voetbalverenigingen TVC ‘28 en KOSC.

Korte tijd later ben ik afgestudeerd als Bachelor Fysiotherapeut aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie; Thim van der Laan. Daarnaast heb ik een Master Sport-Fysiotherapie gevolgd aan de Saxion Hogeschool en heb ik mij geschoold in medical fitness training, personal training, lifestyle coaching en medical taping. Ook voor Diabetes-, Obese- en Senior-Fit heb ik cursussen gevolgd. Bij Trek-Bikes heb ik een opleiding als eerste Bike-fitter gevolgd en derhalve kunt u bij mij terecht voor fietsgerelateerde klachten en aanpassingen. Tevens heb ik een cursus hardloopanalyse gedaan, maak ik hardloop-analyses en geef ik loopscholing.

Binnen de (Inter-) nationale topsport heb ik als Fysiotherapeut gewerkt bij sportploegen zoals; Skil-Shimano, Giant Alpecin/Sunweb en Alecto-cycling. Momenteel assisteer ik Judoschool Haagsma/de Judoschool en is er een samenwerkingsverband met twee Hengelose voetbalverenigingen; Juliana ’32 en Wilhelminaschool. Uiteraard begeleid ik wielrenners van onder andere mijn eigen vereniging “H.W.V. de Tubanters” met trainingsschema’s en krachttraining.