Fysiofitness (FF) en FF+ behandeling van Fysiotherapeut.

Weer verder op eigen benen…

En dan breekt het moment aan dat de fysiotherapeut je voldoende heeft geholpen en de klachten weg zijn. Blijven bewegen en gericht trainen voorkomt dat de klachten terug komen. Soms is het wenselijk dat dat onder extra goede begeleiding gebeurt. Fysiotherapie is niet meer nodig, maar verder bewegen onder professionele begeleiding van de fysiotherapeut, kan daarvoor een uitkomst zijn. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de fysiotherapeut voor een “behandeling” zoals je gewend was. Soms ook bij aanhoudende klachten, welke met bewegen en een terugkerende “behandeling” beter controleerbaar zijn en het dagelijks leven kunnen ondersteunen, ben je wellicht beter uit met een FysioFitness abonnement dan een grote aanvullende verzekering (als je deze nog kunt afsluiten)

Zo voorkomt je dat de klachten terugkomen en bouw je spierkracht en conditie verantwoord verder op, zodat je nog sterker en vitaler wordt.

Een fysiofitness abonnement afsluiten, kan in 2 varianten. Wekelijks de begeleiding van de fysiotherapeut tijdens een les. Of ONBEPERKTE toegang. Op dit moment zijn er 2 groepen FysioFitness, maandagavond en donderdagmorgen.

Daarnaast kun je voor het Fysiofitness + concept kiezen. Hierin is de keuze om 1x per maand, óf 2x per maand een behandeling van de fysiotherapeut te krijgen, naast het FysioFitness-abonnement. De kosten voor de fysiotherapie behandeling zijn voor 1x per maand 26,50 (ipv 34,50) bij het FysioFitness++ abonnement zijn de kosten voor de fysiotherapie 50,- per maand. Deze prijzen gelden alleen i.c.m. het abonnement. Kosten voor een Fysiofitness abonnement zijn opvraagbaar bij de bali of te vinden op de site: www.fit-punt.nl

Wil je meer weten of FysioFitness? Via deze link krijg je meer informatie.

Wat is FysioFitness ?

Voor wie?

  • Cliënten die bij de fysiotherapeut zijn uitbehandeld, maar graag onder supervisie verder willen trainen.
  • Cliënten die geen vergoeding Fysiotherapie (meer) hebben.
  • Cliënten die herhaling willen voorkomen.
  • Cliënten die hun nieuw verworven bewegingsvrijheid onder begeleiding willen uitbouwen
  • Cliënten met een chronische aandoening of bewegingsbeperking, die graag onder fysiotherapeutische supervisie training en behandeling willen.