Corona


NIEUWE CORONAMAATREGELEN

Beste patiënt/cliënt,

Fysiotherapie FitbyCoen wil de best mogelijke zorg aan diens patiënten blijven verlenen, daarom gaan de individuele behandelingen gewoon weer door! N.a.v. de laatste berichten en ontwikkelingen omtrent het heersende coronavirus, passen we de behandelvoorwaarden in de praktijk wel volgens de RIVM en KNGF richtlijnen aan.

Dat betekent dat per 1-10-2020 bij behandelingen in de behandelkamer er een mondkapjesdraagplicht is. Wij rekenen er op dat u een kapje meeneemt en draagt. Daarnaast vragen we met klem de 1,5 mtr afstand te blijven respecteren.

– Omdat er meer afmeldingen dan normaal in de praktijk zijn, proberen we patiënten achter elkaar door te plannen. Het kan dus zijn dat je gebeld/gemaild wordt voor een nieuwe afspraak met ander tijdstip.
– De fysiotherapeutische behandelingen kunnen er anders uit gaan zien. Dat heeft te maken met het verminderen van hands-on behandelingen, indien dit niet nodig is. Ook kan het zijn dat de fysiotherapeut handschoenen draagt
– Kwetsbare patiënten, ouderen worden afgebeld en trainingsgroepen gaan tot nader order niet door
– Kom niet te vroeg op de afspraak, zodat de wachttijd in de wachtruimte tot het minimum beperkt wordt
– Kom alleen en neem geen kinderen of partner mee naar de praktijk

Blijf daarnaast de adviezen van het RIVM opvolgen:

– Bel je afspraak af indien je last hebt van (milde) verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts (> 38 graden) of een combi van deze klachten
– Bel je afspraak af als je zwanger bent

– Bel je afspraak af als je chemotherapie ondergaat

– Houd 1,5 meter afstand

– Was je handen voor en na de behandeling en ontsmet je handen met de alcoholdoekjes die aanwezig zijn in de praktijk
– Hoest en/of nies in de elleboog
– Ontsmet de trainingsapparaten met de desbetreffende alcoholdoekjes
– Wij geven geen handen meer, dat verwachten we ook van jou


– Indien je twijfelt of je wel moet komen of je hebt vragen, neem dan contact met ons op! Bel ons op 06-2121 7279 of mail naar info@fitbycoen.nl

– Neem een eigen handdoek mee naar de afspraak en draag je een eigen mondkapje

Indien je een afmelding wilt doen, houdt je dan aan onze 24-hrs policy

Daarnaast is er de mogelijkheid om een digitaal oefenschema of videoconsult te krijgen met de behandelend fysiotherapeut. Indien dit gewenst is, meld het je fysiotherapeut.

– Voor het maken van een afspraak via videoconsulting, kunt u bellen of mailen met de praktijk. Er wordt dan voor u een code aangemaakt, waarna u met mij een videoconsult kunt aangaan.