Algemene fysiotherapie

Evidence based !

Allerlei aandoeningen van het bewegend lichaam als gevolg van een ongeval of overbelasting. Het overkomt iedereen wel eens en een goed en snel herstel is hierbij van het grootste belang. Dagelijkse activiteiten maar ook arbeidsgerelateerde activiteiten zijn onderdeel van het hersteltraject. Voor het beïnvloeden van het herstel gebruik ik verschillende technieken.

Bewegen, Belasten, Beproeven

Als fysiotherapeut werk ik volgens het stappenplan : Bewegen, Belasten, Beproeven. Hiermee is een duidelijke afbakening voor de gradatie in belasting en de stappen die te nemen zijn in het herstelproces. Daarnaast zijn deze stappen ook bruikbaar op het level waarmee je wil sporten of bewegen.

Jouw gezondheid is in goede handen !

Of je nu klachten aan uw bewegingsapparaat heeft ten gevolge van je werk, sporten, een ziekte of door inactiviteit, bij FitbyCoen ben je altijd aan het juiste adres. FitbyCoen is fysiotherapeutische zorg gecombineerd met verantwoord bewegen. Bewegen geldt hierbij als middel om jouw doel te bereiken.

Mijn behandelingen zijn gebaseerd op de zogenaamde Evidence Based fysiotherapie; dit houdt in dat de behandelingen een wetenschappelijke onderbouwing hebben en dat je hulpvraag centraal staat. Voeg hierbij mijn praktische en specialistische ervaring als fysiotherapeut toe en bewegen kan ingezet worden als effectief middel.