Wie is FitbyCoen?

Ik ben Michel Coenradie, Fysiotherapeut en eigenaar van FitbyCoen. Samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in Hengelo. Ik heb naast 15 jaar handbal-ervaring, gevoetbald, aan hardlopen, tri-en duatlons gedaan. Momenteel doe ik aan wielrennen, cyclocrossen en Power-and Core training.

Ik ben afgestudeerd fysiotherapeut en heb mij daarnaast gespecialiseerd als medical fitness trainer, personal trainer, lifestyle coach, sportmasseur en medical taping therapist. Ook voor Diabetes-, Obese- en Senior-enFit heb ik opleidingen gevolgd. Vanwege mijn werkverleden in het professionele wielrennen en grote interesse in klachtenvrij wielrennen heb ik een opleiding tot Bikefitter afgerond. Daarnaast maak ik hardloopanalyses en geef ik loopscholing. Op de dinsdagen kun je gezellig bij mij aansluiten als ik om 20.00u een rondje loop vanaf het Fitpunt (per 5-11-2019).

Als sportverzorger, soigneur, masseur en hersteltrainer heb ik veel ervaring en kennis opgedaan bij diverse  sportverenigingen en Top-sportploegen zoals; Skil-Shimano/GiantShimano/Giant-Alpecin (nu Sunweb), Alecto-cycling, KOSC, TVC ‘28 en Judoschool Haagsma. Ook begeleid ik wielrenners van onder andere mijn eigen vereniging “H.W.V. de Tubanters” met trainingsschema’s en krachttraining in de “off-season” periode.