Fysiofitness met PTB en/of behandeling van Fysiotherapeut.

Weer verder op eigen benen…

En dan breekt het moment aan dat de fysiotherapeut je voldoende heeft geholpen en de klachten weg zijn. Blijven bewegen en gericht trainen voorkomt dat de klachten terug komen. Soms is het wenselijk dat dat onder extra goede begeleiding gebeurt. Fysiotherapie is niet meer nodig, maar verder bewegen onder professionele begeleiding van een personal health trainer, al of niet onder supervisie van de fysiotherapeut, kan daarvoor een uitkomst zijn. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de fysiotherapeut voor een “behandeling” zoals je gewend was. Soms ook bij aanhoudende klachten, welke met bewegen en een terugkerende “behandeling” beter controleerbaar zijn en het dagelijks leven kunnen ondersteunen, ben je wellicht beter uit met een FysioFitness abonnement dan een grote aanvullende verzekering (als je deze nog kunt afsluiten)

Zo voorkomt je dat de klachten terugkomen en bouw je spierkracht en conditie verantwoord verder op, zodat je nog sterker en vitaler wordt.

Een fysiofitness abonnement afsluiten kan in 2 varianten. Wekelijks de begeleiding en/of behandeling van de fysiotherapeut, naast vrij sporten, het Fysiofitness + concept. Of 2x per maand begeleiding en/of behandeling van de fysiotherapeut, naast vrij sporten. Het reguliere Fysiofitness concept. Kosten voor een Fysiofitness abonnement zijn opvraagbaar bij de bali of te vinden op de site Fitpunt (LINK).

Voor wie?

  • Cliënten die bij de fysiotherapeut zijn uitbehandeld, maar graag onder supervisie verder willen trainen.
  • Cliënten die geen vergoeding Fysiotherapie (meer) hebben.
  • Cliënten die herhaling willen voorkomen.
  • Cliënten die hun nieuw verworven bewegingsvrijheid onder begeleiding willen uitbouwen
  • Cliënten met een chronische aandoening of bewegingsbeperking, die graag onder fysiotherapeutische supervisie training en behandeling willen.