Corona

 
Beste patiënten,

Ook FitbyCoen moet mededelen dat de praktijk tijdelijk sluit vanwege de opgelegde maatregelen omtrent het coronavirus.

Vervelend genoeg,

Hoe graag we het ook anders gezien hadden en graag onze patiënten begeleidt en behandeld hadden, het zit er even niet meer in. Dit betekent dat alle afspraken voor behandeling die in deze periode staan gepland tot nader bericht komen te vervallen.

Maar we blijven gewoon bereikbaar. Op afstand door middel van mail, telefoon, whatsapp en videobellen. Dus we zijn en blijven in de buurt.

Bescherming kwetsbare groepen 
Als fysiotherapeuten hebben wij meer dan gemiddeld contact met mensen die tot de kwetsbare groepen worden gerekend: ouderen, mensen met hart-, vaat- en longaandoeningen, diabetes en/of verminderde weerstand tegen infecties. En dat zijn precies de groepen mensen die op dit moment extra in bescherming genomen moeten worden. De beste manier hiervoor is nu afstand houden om ongewenste verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Wat betekent dit voor cliënten? 
Alle afspraken zijn in ieder geval tot 28-4 vervallen. In noodgevallen of bij acute klachten kijken we per persoon of behandeling aan huis of in de praktijk mogelijk is. Dit zal zijn op nadrukkelijke toestemming/wens van de huisarts. Op deze manier willen we zo goed mogelijk samen verder werken aan uw ongemak.

Telefonische begeleiding
We zullen met onze cliënten regelmatig contact onderhouden. Voor vragen zijn we uiteraard voor iedereen bereikbaar (per telefoon: 06-21217279 of per mail: info@fitbycoen.nl).

Ga zelf aan de slag ! Blijf in beweging !
Blijven bewegen is van groot belang. Heb je hierbij begeleiding nodig, laat ons dat weten, wij kunnen je daarbij helpen.
Voor diegene die het wil bieden wij de mogelijkheid om online fysiobegeleiding te krijgen. Dit kan met behulp van het programma ” Clickdoc” . Op deze wijze kunnen we op afstand middels oefeninstructie en adviezen toch begeleiden.

We hopen dat we je, als deze periode tijd voorbij is, weer van dienst kunnen zijn in onze praktijk. Pas goed op jezelf en elkaar!

Gezonde groet, Michel Coenradie